Crescent

Crescent 405 är en båt med höga fribord , god stabilitet för sin storlek. Den är helt osänkbar och är klassificerad av Det Norske Veritas vilket garanterar hög säkerhet. Ett enkelt men smart handtag i båten konstruktion i fören underlättar om man vill dra upp båten på land.  405 är också förbered för styrpulpet, med en 15hk monterad så blir det en fin vattensportbåt för ungdomarna. Åror är standard medans styrpulpet och hamnkapell är valbara tillbehör.

En rymlig modell med plats för hela fem personer, som enkelt rymmer väskor, packning och fiskeutrustning. Med höga fribord och fokus på stabilitet blir båtturen ett säkert nöje för hela familjen. 405  är ytterst lätthanterad – kanske är det in denna båten barnen eller barnbarnen får lära sig att hantera en båt?

Tusentals båtägare kan intyga, att Crescent 465 Flexi är en succé i Crescent-programmet. Båten har ett mycket lättdrivet skrov och med höga fribord och stor sidostabilitet ger. Båten en utpräglad känsla av trygghet. Den har god bärighet, är godkänd för 7 personer.
Båten är utrustad med en automatisk elektrisk länspump och har tank och batteri monterat i olika fack.

Vi utför auktoriserad serviceYamaha Fyrhjulingar och Utombordare Välkomna att provköra nya och begagnade fyrhjulingar med olika vagnar och tillbehör på vår terrängbana.

Vi har ett brett utbud av begagnade båtar, släp, Transportvagnar, ATV och mycket annat på vår blocket-sida!

DÄR BÅTDRÖMMAR GÅR I HAMN!

Ett Småländskt familjeföretag

NYVAB

Ing Sobeslav Bilek

Búvís ehf

RITTER Maschinen GmbH

Nordson Gräv KB/Nordson

Agro Cesis Ltd

Fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende så kontaktar en expert dig!